Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

26 Achterheide
Londerzeel, Vlaanderen, 1840
Belgium

003252300821

werkplaats.jpg

Over Ons

Over ons

De oprichting van Moeyersons gebeurde in 1955. Beginnende bij kruiwagens en aanhangwagens werden de constructies voornamelijk in hout en staal gemaakt. Door de jaren heen zijn vele veranderingen doorgevoerd, vooral op vlak van materialen, het aantal werknemers en uiteraard ook de kwaliteit van de producten. Zo werd er later met aluminium, plywood, polycarbonaat en vele andere materialen gewerkt in plaats van hout en staal. In 1978 werd voor de eerste keer de werkhal uitbereid, waardoor er ook plaats was voor meer werknemers en een grotere productie kon plaatsvinden.

Al sinds 1962 wordt Moeyersons aanzien als een innoverend en kwalitatief hoogstaand bedrijf. Vandaag werken er meer dan 50 mensen mee aan onze realisaties en heeft het bedrijf ongeveer 8000 vierkante meter aan gebouwen. Dankzij een volgehouden perfectionering van het productieproces behaalde Moeyersons in 2008 het ISO 9001 certificaat. Nu nog steeds zijn onze ingenieurs non-stop bezig met het ontwikkelen van nieuwe systemen om onze producten te verbeteren.

Moeyersons in de media