Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

26 Achterheide
Londerzeel, Vlaanderen, 1840
Belgium

003252300821

PU1.jpg

Home

Welkom bij Moeyersons


 
KTV+ob+exterior-4.jpg

test

Reeds meer dan 60 jaar is Moeyersons dé referentie voor de kastopbouw op opleggers en vrachtwagens.

Kwaliteit loopt dan ook als een rode draad doorheen de filosofie van Moeyersons. De volgehouden inspanningen en het geloof in onze kwaliteitsbeheersing resulteerde in 2010 in het behalen van het ISO 9001 certificaat.

Een vakkundig opgeleid team van medewerkers en de keuze voor de beste onderdelen en materialen staan mee garant voor een kwaliteitsvol eindproduct.

COM_4608.jpg

Het familiale karakter, de keuze voor teamwork in directe communicatie met alle partners, het meedenken met de klant en het respecteren van zijn planning garanderen een optimaal resultaat.

Door onze industriële benadering van maatwerk bieden we onze klanten de mogelijkheid tot kostenreductie en het realiseren van extra winst.

Innovatieve ideeën worden bij ons in realiteit omgezet dankzij een bekwaam en ervaren team dat zichzelf non-stop uitdaagt. Deze strategie passen wij toe op een divers productengamma.